افزایش همكاری‌های نظامی پاكستان با ایران

وزیر دفاع پاكستان با تاكید بر لزوم توسعه افزایش همكاری‌های نظامی با جمهوری اسلامی ایران گفت كه اسلام‌آباد خواهان مشاركت بادوام بین دو كشور برای صلح و ثبات در منطقه است.

1404/05/12
|
11:37
|

خواجه محمد آصف پس از دیدار با امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در اسلام‌آباد در جمع خبرنگاران افزود: ما دو كشوری هستیم كه تا ابد برادر خواهیم ماند. دیدار فعلی، روابط ایران و پاكستان را بیش از پیش تقویت می كند و منجر به ورود این مناسبات به مرحله‌ای جدید و عالی می‌شود.

وی افزود: ما نگاه رو جلو به توسعه همكاری‌های نظامی با ایران و همچنین مراودات تجاری و اقتصادی داریم.

محمد آصف ادامه داد: روابط ایران و پاكستان بسیار پایدار است و ما به دنبال یك مشاركت بادوام با جمهوری اسلامی برای تثبیت صلح در منطقه هستیم.

وی تاكید كرد: ما باید به همكاری با یكدیگر ادامه دهیم و بتوانیم سایر همسایگان و كشور‌های پیرامون منطقه را جهت برقراری صلح منطقه‌ای به این روند ملحق سازیم.

وزیر دفاع پاكستان تاكید كرد: ثبات در منطقه برای توسعه و رفاه دو ملت ایران و پاكستان و سایر ساكنان این منطقه اجتناب‌ناپذیر است.

در همین حال وزارت دفاع پاكستان نیز با صدور بیانیه‌ای از دیدار خواجه محمد آصف و امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد اعلام كرد: هر دو كشور بر تعهد خود به صلح منطقه‌ای و همكاری‌های دفاعی تاكید كردند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در طول این دیدار، هر دو طرف در مورد مسائل مورد علاقه مشترك، از جمله امنیت منطقه‌ای، تلاش‌های مبارزه علیه تروریسم و راه‌های افزایش همكاری‌های دفاعی بین دو كشور همسایه، گفت‌و‌گو كردند.

وزیر دفاع پاكستان از ادامه همكاری ایران ابراز قدردانی و بر اهمیت دیپلماسی دفاعی در پرداختن به مسائل امنیتی مشترك تأكید كرد.

وزیر دفاع ایران نیز از دولت پاكستان به خاطر استقبال گرم از هیئت رئیس جمهور تشكر و مجدداً بر تمایل ایران برای ایجاد روابط دفاعی قوی‌تر بر اساس احترام متقابل، ارزش‌های مشترك و اعتماد تأكید كرد.

امیر سرتیپ نصیرزاده همچنین دیدار دوجانبه با محمد رضا حیات وزیر تولیدات دفاعی پاكستان برگزار كرد.

دسترسی سریع