فرمانده كل ارتش: پای كثیف آمریكایی‌ها را قلم می‌كنیم

سرلشكر حاتمی خطاب به دشمن آمریكایی گفت: ما به آمریكایی‌ها شلیك می‌كنیم، آن‌ها باید بدانند كه جمهوری اسلامی ایران یك قدرت معتبر است و به عزت ملت ایران اذعان كنند.

1405/04/31
|
12:28
|

امیر سرلشكر «امیر حاتمی»، فرمانده كل ارتش جمهوری اسلامی ایران، از یگان‌های مختلف زمینی، پدافندهوایی و هوایی ارتش در استان اصفهان بازدید و میزان آمادگی رزمی این یگان‌ها را ارزیابی كرد.

فرمانده كل ارتش در ادامه در جمع فرماندهان این یگان ها، با اشاره به جنگ‌های تحمیلی اخیر، برنامه و هدف نهایی دشمن را ایراد آسیب هرچه بیشتر به نظام جمهوری اسلامی و ایران عزیز دانست و گفت: دشمن در هر دو مرحله تجاوز خود به ایران اسلامی، قصد و هدفش ضربه مقطعی نبود، بلكه هدف غایی دشمن همچون سال 59، فروپاشی نظام جمهوری اسلامی، ایران عزیز و نهایتا تجزیه ایران بود و ملت بزرگ ایران، همان‌گونه كه در طول 8 سال دفاع مقدس با غیرت و شهامت ایستادند، امروز هم ایستاده‌اند و دشمن را ناكام گذاشته‌اند.

امیر سرلشكر حاتمی در ادامه خطاب به فرماندهان ارتش و ملت ایران، با بیان اینكه به خودتان و آنچه انجام داده‌اید، افتخار كنید و ببالید، چراكه امروز، ملت ایران، ملتی سربلند در جهان است، افزود: ما با ارتش‌های سران كفر می‌جنگیم، آمریكا جای فرعون نشسته و تصور می‌كرد كه هیچ ارتشی در جهان، حریفش نیست ولی ما ایستاده‌ایم، تنگه هرمز را كنترل می‌كنیم و به آمریكایی‌ها شلیك می‌كنیم، آنها باید بدانند كه جمهوری اسلامی ایران یك قدرت معتبر است و به عزت ملت ایران اذعان كنند. خیلی‌ها منتظر به ذلت كشیده شدن ملت ایران بودند، اما به بركت خون امام شهید و همه شهدا، اراده خداوند متعال، عزت و پیروزی مردم ایران بوده و هست.

وی ادامه داد: نیروی هوایی ارتش كار مهمی انجام داد كه مثل بمب در دنیا صدا كرده است، اینكه هواپیمای اف 5 در یك ماموریت، پایگاهی كه پاتریوت، هواپیما‌های اف 15 و اف 16 و... وجود داشته را بمباران كرده و سالم برگشته است؛ دشمن اصلا نمی‌داند این شرمندگی را كجا ببرد كه در نتیجه این ماموریت موفق، 3 فروند هواپیمای اف 15 خودشان را نیز ساقط كرده‌اند. نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی و دریایی و برادران ما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم همینطور حماسه آفریده‌اند.

عضو شورای عالی دفاع، خاطرنشان كرد: دشمن به خاطر بغض و كینه اش از رزمندگان ارتش، هرچه در توان داشت، علیه آنها انجام داد ولی رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران راست قامت ایستاده‌اند.

امیر سرلشكر حاتمی با اشاره به اظهارات رئیس ستاد مشترك ارتش تروریستی آمریكا درباره مواجه‌اش با مردم ایران، بیان كرد: او می‌گوید كه در جریان حضور بالگرد‌های این كشور در آسمان ایران، مردم ایران، با هرچه داشتند، به سمت نیرو‌های آمریكایی شلیك می‌كردند. آنان تصور می‌كردند اگر پایشان را در ایران بگذارند، از آنان استقبال خواهد شد ولی با تنفر گسترده و ایستادگی وصف‌ناپذیر ملت ایران مواجه شدند. همین مساله به دشمن ثابت كرد كه اگر پای كثیفش را در خاك ایران بگذارد، با میلیون‌ها انسانی مواجه خواهد شد كه با هرچه در دست دارند، با آنان مقابله خواهند كرد.

فرمانده كل ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود، به جنگ تركیبی دشمنان علیه ملت ایران اشاره و اظهار كرد: دشمن در كنار حملات نظامی، برای تحقق برنامه‌های شوم خود، به دنبال ناامید كردن مردم و تضعیف روحیه آنان است و از طریق فضای مجازی و جنگ رسانه‌ای و تركیبی، در حال پیشبرد اقدامات خویش است. كاری كه رسانه‌های شیطانی دشمن انجام می‌دهند با اقدامات نظامی دشمنان، هیچ تفاوتی ندارد و در یك راستا و مكمل همدیگر است.

وی با بیان اینكه ما هیچ اعتمادی به این دشمن نداریم، حتی به اندازه یك سر سوزن، گفت: ما می‌دانستیم دشمن به تفاهمنامه پای‌بند نخواهد بود و مرتكب حماقت خواهد شد، بنابراین لحظه‌ای را از دست ندادیم و در جهت ارتقاء توان رزم خود، گام بر داشتیم. با نصرت الهی، قطعا بر مشكلات فائق آمده و دشمن نیز بیش از پیش، در رسیدن به نیات شوم خود، پشیمان خواهد شد.

امیر سرلشكر حاتمی همچنین در دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی اخیر، ضمن قدردانی از صبر، استقامت و ایستادگی این عزیزان، خدمت‌گذاری به خانواده‌های شهدا را افتخار ارتش دانست و اظهار كرد: همه ما باید به خود ببالیم كه به لطف خدای متعال و رشادت شهیدان عزیز، مجاهدت مردم، دولتمردان دلسوز و نیرو‌های مسلح، در این دوره، توانستیم در مقابل هجمه و تهاجم دشمنان قسم خورده، از ایران عزیز و نظام جمهوری اسلامی محافظت كنیم.

همچنین فرمانده كل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان جنگ‌های تحمیلی 12 روزه و رمضان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره قائد شهید امت و آحاد شهیدان، از ولایتمداری، صبر و استقامت آنها قدردانی كرد.

دسترسی سریع