تشییع پیكر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت 14 آغاز می‌شود

دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: ازدحام جمعیت تشییع‌كننده در عراق موجب شد كه برنامه ما در ستاد ملی آیین برگزاری وداع و تشییع پیكر رهبر شهید انقلاب با تأخیر روبرو شود.

1405/04/18
|
08:43
|

آقای علی اكبر پورجمشیدیان در ارتباط زنده تصویری با شبكه خبر گفت: مردم عراق با خلق حماسه‌ای بزرگ در آیین تشییع و نماز بر پیكر امام عظیم‌الشأن امت اسلامی در نجف اشرف و كربلای معلی، حضوری چشمگیر و میلیونی داشتند. این حضور فعال و گسترده، همان‌طور كه در تصویرها نیز مشاهده می‌شود، موجب ازدحام جمعیت و در نتیجه تأخیر در برنامه‌های ستاد ملی برگزاری آیین وداع و تشییع پیكر رهبر شهید انقلاب شده است.

پورجمشیدیان اضافه كرد: بر اساس گفت‌وگوی تلفنی كه با ستاد برگزاری آیین در كشور عراق داشتیم، به علت ازدحام جمعیت، هنوز امكان انتقال پیكر مطهر رهبر عظیم‌الشأن و شهیدمان به حرم حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام، فراهم نشده است. به همین علت، ما در ستاد برگزاری آیین تشییع در مشهد مقدس، برای جلوگیری از اذیت و معطل شدن بیشتر مردم، پیش‌بینی كردیم كه ممكن است، حضور پیكر رهبر عظیم‌الشأن شهید و خانواده گران‌قدر و شهید ایشان با چند ساعت تأخیر به مشهدالرضا برسد. از این‌رو، آیینی كه قرار بود از ساعت 6 یا 8 صبح آغاز شود، ساعت 14 آغاز می‌شود.

دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: از همه هموطنان عزیز در مشهدالرضا، خراسان رضوی و دیگر هموطنانی كه قصد حضور در آیین تشییع و نماز بر پیكر امام شهیدمان در مشهد مقدس را دارند، خواهشمندیم تا برنامه خود را به گونه‌ای تنظیم كنند كه پیش از ساعت 14 در خیابان‌های مشهدالرضا حضور یابند و بتوانند با آرامش خاطر در این آیین شركت كنند.

پورجمشیدیان اظهار داشت: از مردم به علت این تغییر كه ناخواسته پدید آمده است، پوزش می‌طلبیم.

دسترسی سریع